Редактор: e-mail: Кадър бТВСпоред мен един ментор трябва да бъде човек, който

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСпоред мен един ментор трябва да бъде човек, който
Коментари Харесай

Дара: Перде съм, никога не губя вяра в себе си и продължавам само напред

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Според мен един наставник би трябвало да бъде човек, който поддържа, не съди, дава схващане и успокоение и окуражава хора, които са се явили. Това съобщи в " Преди обед " по бТВ певицата Дара, която ще бъде измежду менторите в новия формат на " Гласът на България " дружно с Иван Лечев, Любо Киров и Галена.

За участниците се изисква огромна храброст, да заявиш себе си, да кажеш това съм аз, това е моят глас, характерът. Да споделиш еднаквост е нещо, което в действителност изисква доста храброст. Има непрекъснати провокации от всевъзможни медии, от всевъзможни хора, които могат да съдят: Харесвам те, не те одобрявам. Ти би трябвало да останеш спокоен, без значение това, което чуваш дали ти харесва, да поддържаш хъса, сподели още Дара.

Винаги съм била перде и съм продължавала напред. Важно е да не губиш религия в себе си и в това, което носиш. За мен няма значение какви ще бъдат участниците в " Гласът на България ". Аз съм необятно скроена, одобрявам разнообразни гласове и си представям какво може да се случи след предаването. Може да са всевъзможни хора, няма значение в какви стилове, отворена съм към всички стилове, добави Дара.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР